Hjem > Om os > Associerede selskaber

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, Ltd

Jiangsu Liangyou Agro Machinery Co, Ltd er specialiseret i foder fremstillingsmaskiner, sammensat gødning maskiner, græs forarbejdning maskiner, bio-energi udstyr og Installation for komplet engineering, som har bestået certificering af ISO9001: 2000 og CE. Vores produkter anvendes bredt på forskellige områder såsom korn, foder, opdræt, akvakultur farm, mikrobiel sammensat gødning og miljø venlige industri. Afhænge af den nyeste teknologi i vores felt og modne Erhvervsøkonomi systemer, som gør produkterne af Liangyou ikke kun solgte godt på hjemmemarkedet, men også er blevet eksporteret til lande i EU, Afrika og HAVET. Vores feed komplet udstyr til fjerkræ, husdyr og akvakultur er på toppen af de produkter, der eksporteres til udlandet. Vores produkter er titlen ære som andquot; Kina berømte Brandandquot; andquot; Kina Superior produkt andquot; "tillid værdig for kvaliteten i Chinaandquot; og andquot; Kvalificeret virksomhed for kvalitet Supervisionandquot;.
At tage andquot; Oprigtighed gør tillid, kvalitet vinder marketandquot; som vores forretningsfilosofi af vores avancerede ved hvordan, overlegen kvalitet og tilfredsstillende service, vi har fået tilliden til vores kunder. Vi har også fået rigeligt og fremragende praktiske erfaringer i feed komplet engineering, korn formidle engineering, mikrobielle miljø venlige engineering og opbevaring engineering. Af vores videnskabelige design, fremragende teknologi, fint produkt, tankevækkende og perfekt service ønsker vi at deltage hænder med vores kunder, rykke sammen og samarbejde med venlig hilsen, for at skabe en strålende fremtid.

Hjemmeside:www.fdsp.cc

Jiangsu Liangyou Silo Engineering Co, Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Jiangsu provinsen. Virksomheden har specialiseret sig i forskning, udvikling og projektering af stål silo og forskellige materielle storage-teknologier og salg og service af relaterede produkter. Dens produkter er almindeligt anvendt i landbrugsområdet, industrielle område og steder som fødevarer, foder, olie, mel, brygning, kemikalier, byggematerialer, havne og miljøbeskyttelse. Virksomheden har samlet et stort parti af professionelle talent og topledere, der har været involveret i stål silo industri i mange år, og har haft held og gennemført hundredvis af stål silo projekter til at kunderne kan virkelig opleve kvaliteten af "Liangyou" stål siloer fra forskning, udvikling og design af stål siloer til gennemførelse af engineering projekter og fra prophase høring til eftersalgsservice.

Selskabet er i stand til at give kunderne med 30-8.000-ton stål siloer af forskellige specifikationer og virksomhed sig-pakke nøglefærdigt projekter herunder emballerede teknologi design, Civilingeniør grundlæggende design, opløftende, formidle, rengøring, magnetisk separation, tørring, måling, temperaturmåling, rygende eller dampende, kølerum, varme bevarelse, ventilerende og dedusting og design, fremstilling, installation, fejlfinding og uddannelse af professionelle støtte udstyr såsom automatisk kontrolsystemer. I mellemtiden, det giver kunder med støtte udstyr såsom kopelevatorer med at formidle kapacitet på 20 til 1.000 tons pr. time, skraber transportører og transportbånd.

I "Win Trust af oprigtighed, gøre succes af kvalitet" business filosofi, har virksomheden været stærkere i kraft af sin avancerede udviklingsfilosofi, fremragende drift ledelse og fremragende produktion management team. Selskabet bestræber sig på at blive model i opbevaring industrien af ret høj kvalitet produktkvalitet, avanceret teknologi og god service. Baseret på Kina og over for verden, giver det kunder med indenlandske og oversøiske avancerede teknologier.

Hjemmeside:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute Co fundet af ZheJiang university og Liangyou selskab" og andquot; Vedvarende energi mechanical engineering technology center Co fundet af ZheJiang university og Liangyou companyandquot; og det er specialiseret i fremstilling af biomassen pellet maskiner og biomasse gødning maskiner samt design, fremstilling, installation, salg og service af nøglefærdige projektløsning.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
pendently turn-key udstyr til biomasse pelleringsmidler for landbrugsafgrøder i China.Meanwhile det kan være pelleted for spild af skovbrug, også. Vi kan tilpasse og udforme turn-key projekt for alle former for materialer til kunder ifølge deres forskellige anmodning, materialer og hjemmeside.

Om Bio-gødning, organisk gødning: Vi har dedikeret til Randamp; D af organisk sammensatte gødning i mange år og vi kan gennemføre turn-key projekt med kapacitet 10.000-100.000 Tons per år. Det kan fremstilles for organisk gødning, såsom gødning af KYLLING, SVIN, KVÆG og spild af kerner, spildevand andamp; organisk affald efter stabling, gæring og granulering. Med andquot; troværdig bt ærlighed, succes gennem kvalitet andquot, koncept og avanceret teknologi, overlegen kvalitet og den bedste service, vi fokuserer på udvikling af biomasseenergi og biomasse gødning pelleringsmidler teknologi, gør contionuous innovation, forandring affald ind i skat, give impulser til chinaand #39; s udvikling af vedvarende energi og udnyttelse, industrialisere vedvarende energi og bidrage enviroment protection.

Hjemmeside:www.fdsp-Reme.com