Foderstofindustrien Silo

Moderne Animal Feed Mill normalt har en enorm forarbejdningskapacitet på bulk korn især majs, soja. Det bliver et hårdt arbejde for driften af sådanne bulk materiale i tonsvis af mand magt, således en dyb ønske om auto bulk korn håndtering system for feed møllen, der er bulklagring silo system...

Produktdetaljer

Moderne Animal Feed Mill normalt har en enorm forarbejdningskapacitet på bulk korn især majs, soja. Det vil være et hårdt arbejde for driften af sådanne bulk materiale i tonsvis af mand magt, således dybe ønske om auto bulk korn håndtering system for feed møllen, der er bulk oplagring silo system for feed mill, og også kan anvendes i melmølle for majs/korn eller hvede, oliemølle og andre industrielle.Vores Bulk Storage Bin for animal Feed mill normalt leveres sammen med feed mill og designet sammen.

I en feed mølle husdyrfoder lagres ofte i smalle beton siloer op til 20 meter høj. Påfyldning af siloerne genererer en masse støv. I bunden af siloer decharge Snegletransportører til foder. For at undgå tomgang kører af transportører eller overfyldning af siloer, er et niveau måling påkrævet.

Siloer af forskellig kapacitet til opbevaring af foderet produceres af FDSP: galvaniseret ramme, mulighed for pneumatiske indlæsning, visning af vinduet.


Flere dimensionstyper til forskellige behov.

Nem feed outlet.

Ingen stikning.

Foder er frisk.

Siloer med centrale center eller decenter.

Stigen med sikkerhed hegn.PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Undersøgelse